Home

 

eM&M biedt u het grootste assortiment zorg gerelateerde mobiliteitsproducten en hulpmiddelen van Nederland. Van scootmobielen tot Rollators en van speciaal fietsen tot sta-op stoelen en Wandelstokken. Wij zijn dé specialist op dit gebied in de regio Boxmeer, Groesbeek, Grave, Landerd, Langenboom, Mill,  Schaijk, Uden , Het land van Cuijk en omliggende dorpen. Voor alle daagse hulpmiddelen kunt u ook bij ons in de webshop terecht. Daarnaast leveren wij onderdelen en streven wij naar een 24-uurs service aan onze klanten.

Onze producten

eM&M biedt u het grootste assortiment vervoersvoorzieningen en hulpmiddelen van Nederland.  Van scootmobielen tot scooters en van speciaal fietsen tot sta-op stoelen en van wandelstokken tot rollatoren. U vindt het allemaal bij eM&M.

Naast bovengenoemde vervoersmiddelen, bieden wij u ook een groot assortiment accessoires aan. Maak een keuze uit één van de onderstaande categorieën en ontdek ons zeer uitgebreide assortiment van vervoersvoorzieningen en hulpmiddelen en bijbehorende accessoires. Wij zijn dé specialist op dit gebied in de regio Boxmeer, Groesbeek, Grave, Landerd, Langenboom, Mill,  Schaijk, Uden en  omliggende dorpen.

Scootmobielen

Maak kennis met het grote EM&M assortiment in Scootmobielen. Wij bespreken graag uw  wensen zodat u weloverwogen kunt kiezen voor een scootmobiel die bij u past.

Rolstoelen

U bent op zoek naar een rolstoel en goed avies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze uit ons assortiment. 

Speciaal fietsen

Onze speciaalfietsen zijn comfortabel, sterk en stabiel. Door voor de beste kwaliteit te kiezen zult u direct merken dat een veilig gevoel bijdraagt aan meer fietsplezier.

Over onze organisatie

eM&M is dé mobiliteitsleverancier. Wij bieden oplossingen voor vrijwel alle mobiliteitskwesties. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke toepassing; eM&M heeft een passend vervoersmiddel voor u! Zo kunt u bijvoorbeeld zelfstandig naar de supermarkt.

Ons enorm assortiment biedt gegarandeerd een goede en betaalbare oplossing. Van scootmobielen tot rollatoren, elektrische speciaal fietsen, wandelstokken en sta-op stoelen; U vindt het allemaal bij eM&M.

Vraag hiernaar bij een van onze adviseurs of neem contact met ons op via het contactformulier.