Harmar AL425

Het grote voordeel van een takellift is dat u met minimale inspanning uw rolstoel of scootmobiel eenvoudig kunt meenemen in uw eigen auto.

Door middel van een takellift wordt uw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk in de laadruimte van uw auto gehesen. Aan uw rolstoel of scootmobiel kan optioneel een hijspunt worden gemonteerd waardoor de rolstoel of scootmobiel stabiel hangt tijdens het in de auto tillen van uw rolstoel of scootmobiel. Er zijn verschillende takelliften te verkrijgen met een hefvermogen tot wel 204KG. Het is mogelijk om de takellift door ons te laten monteren op onze locatie. Er dient echter rekening te worden gehouden met het feit dat er voldoende ruimte moet zijn voor het monteren van de takellift.

Autoaanpassingen zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. De inbouw van een takellift is voor u mogelijk ook aftrekbaar (via specifieke zorgkosten). Het moet gaan om een aanpassing die niet wordt vergoed vanuit de WMO. De aanpassing dient ook voor meer dan 70% gebruikt te worden door de zieke of gehandicapte persoon. De aanschaf kan dan worden afgeschreven wat resulteert op een teruggave van € 500,- tot € 1.500,-, afhankelijk van een aantal factoren zoals de kostprijs van de takellift, uw inkomen en leefsituatie.

Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op en u wordt voorzien van een passend advies voor uw situatie.

 

AL425 Takellift (tot 181kg)

De AL425 takellift is een volledig elektrisch aangedreven oplossing voor snel en moeiteloos in- en uitladen van de meeste type (elektrische) rolstoelen en scootmobielen. Met een maximaal hefgewicht tot 181 kg is de AL425 takellift een van de sterkste takelliften die Freedom te bieden heeft. Deze takellift met twee assen kan eenvoudig worden geïnstalleerd aan de achterkant van uw auto en tilt, verlaagt en roteert uw elektrische rolstoel of scooter met behulp van een afstandsbediening. Het inladen en uitladen van uw rolstoel of scootmobiel zal dus geen enkele lichamelijke inspanning van u vergen.

Waarom de AL425 Takellift (181 kg)

Daarnaast biedt de AL425 takellift de mogelijkheid tot volledig elektrisch aangedreven heffen en draaien, in combinatie met een afstandsbediening. Dit maakt de AL425 takellift tot een van de gemakkelijkst te gebruiken takelliften. Het is de ideale oplossing om een (elektrische) rolstoel of  scootmobiel in uw auto of bus te plaatsen.

  • Maximaal hefgewicht: 181 kg
  • Gewicht van de takellift: 41 kg
  • Hijsarm hoogte: 76,2 cm - 104 cm
  • Hijsarm lengte: 63,5 cm -  92,7 cm
  • Hijshoek: 0 - 30 graden
  • Elektrisch hijsen: Ja
  • Elektrische rotatie: Ja
  • Verstelbare rotatielimiet: Ja
  • Draadloze bediening: Optioneel