Harmar AL425HD

Het grote voordeel van een takellift is dat u met minimale inspanning uw rolstoel of scootmobiel eenvoudig kunt meenemen in uw eigen auto.

Door middel van een takellift wordt uw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk in de laadruimte van uw auto gehesen. Aan uw rolstoel of scootmobiel kan optioneel een hijspunt worden gemonteerd waardoor de rolstoel of scootmobiel stabiel hangt tijdens het in de auto tillen van uw rolstoel of scootmobiel. Er zijn verschillende takelliften te verkrijgen met een hefvermogen tot wel 204KG. Het is mogelijk om de takellift door ons te laten monteren op onze locatie. Er dient echter rekening te worden gehouden met het feit dat er voldoende ruimte moet zijn voor het monteren van de takellift.

Autoaanpassingen zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. De inbouw van een takellift is voor u mogelijk ook aftrekbaar (via specifieke zorgkosten). Het moet gaan om een aanpassing die niet wordt vergoed vanuit de WMO. De aanpassing dient ook voor meer dan 70% gebruikt te worden door de zieke of gehandicapte persoon. De aanschaf kan dan worden afgeschreven wat resulteert op een teruggave van € 500,- tot € 1.500,-, afhankelijk van een aantal factoren zoals de kostprijs van de takellift, uw inkomen en leefsituatie.

Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op en u wordt voorzien van een passend advies voor uw situatie.

AL425HD Takellift (tot 204 kg)

De AL425HD takellift (tot 204 kg) is de eerste takellift met een maximaal hefvermogen tot 204 kg. Deze volledig elektrisch bestuurbare takellift met twee assen kan eenvoudig worden geïnstalleerd aan de achterkant van uw auto en tilt, verlaagt en roteert uw elektrische rolstoel of scooter met behulp van een afstandsbediening. Het inladen en uitladen van uw rolstoel of scootmobiel zal dus geen enkele lichamelijke inspanning van u vergen.

Waarom de AL425HD Takellift (204 kg)

Het maximale hefvermogen van 204 kg maakt van de AL425HD takellift een van de sterkste takelliften voor elektrische rolstoelen en zwaardere scootmobielen. Daarnaast is de AL425HD takellift volledig elektrisch bestuurbaar. Door het relatief lage gewicht van de AL425HD takellift wordt uw voertuig niet onnodig verzwaard. De AL425HD takellift biedt een ingebouwd tegengewicht waarmee uw scootmobiel of elektrische rolstoel gemakkelijk kan worden geladen. De takellift wordt geleverd met een optioneel beschikbare draadloze afstandsbediening.

  • Maximaal hefgewicht: 204 kg
  • Gewicht van de takellift: 41 kg
  • Hijsarm hoogte: 80 cm - 118,1 cm
  • Hijsarm lengte: 66,7 cm - 85,1 cm
  • Hijshoek: 0 - 15 graden
  • Elektrisch hijsen: Ja
  • Elektrische rotatie: Ja
  • Verstelbare rotatielimiet: Ja
  • Draadloze bediening: Optioneel