Harmar AL055

Het grote voordeel van een takellift is dat u met minimale inspanning uw rolstoel of scootmobiel eenvoudig kunt meenemen in uw eigen auto.

Door middel van een takellift wordt uw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk in de laadruimte van uw auto gehesen. Aan uw rolstoel of scootmobiel kan optioneel een hijspunt worden gemonteerd waardoor de rolstoel of scootmobiel stabiel hangt tijdens het in de auto tillen van uw rolstoel of scootmobiel. Er zijn verschillende takelliften te verkrijgen met een hefvermogen tot wel 204KG. Het is mogelijk om de takellift door ons te laten monteren op onze locatie. Er dient echter rekening te worden gehouden met het feit dat er voldoende ruimte moet zijn voor het monteren van de takellift.

Autoaanpassingen zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. De inbouw van een takellift is voor u mogelijk ook aftrekbaar (via specifieke zorgkosten). Het moet gaan om een aanpassing die niet wordt vergoed vanuit de WMO. De aanpassing dient ook voor meer dan 70% gebruikt te worden door de zieke of gehandicapte persoon. De aanschaf kan dan worden afgeschreven wat resulteert op een teruggave van € 500,- tot € 1.500,-, afhankelijk van een aantal factoren zoals de kostprijs van de takellift, uw inkomen en leefsituatie.

Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op en u wordt voorzien van een passend advies voor uw situatie.

AL055 Takellift

De AL055 takellift is een ideaal hulpmiddel voor het tillen van (elektrische) rolstoelen of scootmobielen tot 91 kg. De AL055 takellift tilt elektrisch met behulp van een afstandsbediening uw rolstoel of scootmobiel omhoog. Vervolgens kunt u met een minimale krachtsinspanning de rolstoel of scootmobiel in uw kofferbak plaatsen, waarna u met behulp van de afstandsbediening uw rolstoel of scootmobiel in de auto kan plaatsen.

Waarom de AL055 Takellift

De AL055 takellift weegt slechts 17 kg en is ontworpen om een scootmobiel of rolstoel in de kofferbak of de bagageruimte van uw auto of bus te plaatsen. Het eenvoudige ontwerp en de handmatige bediening maken de AL055 takellift een zeer gebruiksvriendelijk product voor het in- en uitladen van uw scootmobiel of rolstoel.

  • Maximaal hefgewicht: 91 kg
  • Gewicht van de takellift: 17 kg
  • Hijsarm lengte: 65,4 cm - 86,4 cm
  • Hijsarm hoogte: 30,5 cm - 91,4 cm
  • Hijshoek: 15 graden
  • Handmatig hijsen
  • Handmatige rotatie
  • Neerklapbare hijsarm: Demontabel