Harmar AL215

Takelliften in alle soorten en maten!

Het grote voordeel van een takellift is dat u met minimale inspanning uw rolstoel of scootmobiel eenvoudig kunt meenemen in uw eigen auto.

Door middel van een takellift wordt uw rolstoel of scootmobiel gemakkelijk in de laadruimte van uw auto gehesen. Aan uw rolstoel of scootmobiel kan optioneel een hijspunt worden gemonteerd waardoor de rolstoel of scootmobiel stabiel hangt tijdens het in de auto tillen van uw rolstoel of scootmobiel. Er zijn verschillende takelliften te verkrijgen met een hefvermogen tot wel 204KG. Het is mogelijk om de takellift door ons te laten monteren op onze locatie. Er dient echter rekening te worden gehouden met het feit dat er voldoende ruimte moet zijn voor het monteren van de takellift.

Autoaanpassingen zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar. De inbouw van een takellift is voor u mogelijk ook aftrekbaar (via specifieke zorgkosten). Het moet gaan om een aanpassing die niet wordt vergoed vanuit de WMO. De aanpassing dient ook voor meer dan 70% gebruikt te worden door de zieke of gehandicapte persoon. De aanschaf kan dan worden afgeschreven wat resulteert op een teruggave van € 500,- tot € 1.500,-, afhankelijk van een aantal factoren zoals de kostprijs van de takellift, uw inkomen en leefsituatie.

Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op en u wordt voorzien van een passend advies voor uw situatie.

AL215 Takellift

De AL215 takellift is een betaalbare oplossing voor het snel en moeiteloos in- en uitladen van een (elektrische) rolstoel of scootmobiel tot 113 kg. Deze takellift met één as kan eenvoudig in de achterkant van uw auto worden geïnstalleerd. De AL215 takellift tilt en verlaagt met een afstandsbediening, terwijl u handmatig de elektrische rolstoel of scootmobiel in uw auto plaatst. Heeft u de takellift niet nodig. U kunt de AL215 opbergen in kofferbak zonder dat hij weinig ruimte in beslag neemt.

Waarom de AL215 takellift

Elektrisch heffen en handmatige rotatie van de takellift helpen bij het laden van uw scootmobiel of rolstoel. Een tegengewicht in de takellift zorgt ervoor dat uw scootmobiel of rolstoel veilig in en uit uw voertuig kunt tillen. Andere handige functies van de AL215 takellift zijn de verstelbare armlengte en armhoogte.

  • Maximaal hefgewicht: 113 kg
  • Gewicht van de takellift: 31 kg
  • Hijsarm lengte: 53,3 cm - 86,4 cm
  • Hijsarm hoogte: 76,2 cm - 101,6 cm
  • Hijshoek: 5 graden
  • Elektrisch hijsen: Ja
  • Handmatige rotatie met vergrendeling