Lift & Go

Lift & Go Scootmobiel lift

Het is eenvoudiger dan de meeste mensen denken om een scootmobiel of rolstoel als lading mee te nemen achter in de auto. De Lift & Go biedt namelijk een voordelige, veilige en effectieve oplossing om uw scootmobiel overal mee naar toe te nemen. Voortaan kunt u eenvoudig de weg op, of het nu is voor een familiebezoekje, een dagtrip of een vakantie. U kunt uw scootmobiel overal ter beschikking hebben. Hieronder ziet u hoe eenvoudig het systeem werkt. De scootmobiel vormt geen enkele belemmering.

Hoe zou u het vinden als u:

  • Niet langer afhankelijk bent van andere mensen?
  • Niet meer regio gebonden bent?
  • Dagtripjes kunt maken?
  • Spontaan bij uw familie of vrienden op bezoek kunt gaan?
  • Op vakantie kunt gaan met uw auto en uw scootmobiel?

Met deze Nederlandse fabrikant bent u 100% in vertrouwde handen.

 

U kunt ons contacteren dan kunnen wij het hele proces voor u uit handen nemen. Ook is het mogelijk alle communicatie via uw eigen autobedrijf te laten verlopen mocht u dit prettig vinden, dan nemen zij met ons contact op en wordt het proces in gang gezet.

Wist u dat u in aanmerking kunt komen voor de gehandicaptenregeling bij de belastingdienst en wat de voordelen hiervan zijn als u een Lift & Go scootmobiel lift in een ‘grijs kenteken auto’ aanschaft? U kunt de BPM terugvragen en het tarief is aanzienlijk lager.

                                          =  =