Service

eM&M beschikt over een eigen service werkplaats met gekwalificeerde servicemonteurs waar alle reparaties uitgevoerd kunnen worden.
Wij maken ook software aanpassingen om de rijeigenschappen van uw scootmobiel te veranderen.
Tevens maken wij gebruik van de laatste werkplaats equipement om zorg te kunnen dragen over uw scootmobiel.
Wij streven naar een reparatietijd van 24 uur tegen een betaalbare prijs.
Of het nu om één scootmobiel gaat of om gemeente en of instellingen bij ons bent u aan het juiste adres.
Ook kunt u bij ons terecht voor uw rolstoel, Rollator en of andere zorg gerelateerde producten.

 

Vanaf April 2024 is eM&M Zorg & Revalidatie uitsluitend op afspraak geopend. Voorkom teleurstelling en bel direct voor een afspraak naar 0485-21 13 54.

Verhuur

Heeft u tijdelijk een beperktere mobiliteit? Bijvoorbeeld na een operatie. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de meeste keus in kwalitatief hoogwaardige scootmobielen tegen de beste huurtarieven.*

Pgb

Het persoonsgebonden budget (PGB) is onderdeel van de Wet Maatschappelijke Ondersteunig (WMO). Het PGB is een geldbedrag waarmee u zelf de zorg of hulp kunt inkopen die u nodig heeft. Dit maakt het mogelijk een scootmobiel via het persoonsgebonden budget (PGB) aan te vragen

Verzekering

Scootmobiel, elektrische fiets of elektrische scooter verzekeren? In samenwerking met ENRA regelen wij direct voor u de juiste verzekering bij aankoop van een van onze producten. Het afsluiten van een WA + Casco, all-risk, verzekeringen is bij ons geen probleem.