Tunturi F40 hometrainer

De fiets is populairder dan ooit… Weer of geen weer, fiets gewoon wanneer het jou uitkomt. De F40 hometrainer uit de Tunturi Competence serie is je compacte en comfortabele trainingspartner. Deze fitness fiets is hedendaags want: functioneel, innovatief én ‘connected’.

Trainen met verschillende apps

Met de Bluetooth functie kunt u een Ipad of andere tablet koppelen met de Tunturi apps. Met deze apps verhoogt u het fiets plezier in uw eigen woning. Functies zoals fietsen of lopen door je eigen woonplaats met Google® streetview beelden. Maar ook bv fietsen door de straten Parijs, Londen, Barcelona ook fietsen door de Franse Alpen behoort tot mogelijkheden. Dit kan met films of foto’s. Dit is afhankelijk van de gekozen App. Als u tijdens uw virtuele fietstocht een helling tegen komt verandert ook uw Tunturi F40 mee qua kracht en inspanning. De meeste apps zijn gratis applicaties.

 

Het display is zeer gemakkelijk te bedienen door zijn grote toetsen en goed afleesbare cijfers. Hierdoor is het gemakkelijk om een keuze te maken of tijdens de training naar de trainingsgegevens te kijken.

32 WEERSTANDSNIVEAUS

De 32 verschillende standen maken het eenvoudig om de juiste weerstand te vinden.

19 PROGRAMMA'S

Maak gebruik van de 19 uitdagende trainingsprogramma’s voor de beginnende,gevorderde of sportieve sporter.

KOPPEL DE TRAINER

De trainer kan gekoppeld worden aan Fit Hi Way, Iconsole of Kinomaps. Hiermee fiets je een route door je eigen straat of verken je de vakantiebestemming.

TABLETHOUDER

Kijk je favoriete serie tijdens het sporten door een tablet op de houder te plaatsen.

 

 

 

 

 

   Kinomaps

 

 

    Fit Hiway

 

 

     Iconsole

 

 

   Kinomaps

 

 

    Fit Hiway

 

 

     Iconsole