Tunturi Cardio Fit B25 Hometrainer

De Tunturi Cardio Fit B25 X-Bike Folding Bike Is ideaal als u niet over de ruimte beschikt voor een groter toestel, of het niet in het zicht wil hebben. Het slimme ontwerp van de Tunturi B25 X-bike. Na het sporten klap je deze hometrainer op en verplaats je hem met de transportwielen.

Een van de belangrijkste eigenschappen van deze  vouwbare hometrainer is comfort en daar speelt Tunturi met de B25 X-Bike goed op in. Het extra grote zadel is comfortabel, Ook voor een maatje meer. De zadelpositie is verstelbaar, waardoor gebruikers van iedere lengte de juiste houding kunnen vinden. De rugleuning ondersteunt je onderrug en maakt lange fietstochten comfortabel. Hoe zwaar het fietsen gaat bepaal je zelf met de weerstandsknop op het frame van de X-Bike. Deze draai je eenvoudig op naar het niveau wat bij jou past.

Het LCD scherm van de B25 X-Bike geeft je informatie terwijl je fietst. Op het display verschijnt uw hartslag als . Zet een tablet of laptop in de houder van de B25 X-Bike als je liever naar iets anders kijkt.

 

8 weerstandsniveaus

De 8 verschillende standen maken het voor iedereen mogelijk om de juiste weerstand te vinden.

Ruimtebesparend

Door de trainer op te klappen zal deze minder ruimte innemen. De hometrainer kan gemakkelijk in een kast worden geplaatst.

Snelheid, tijd, afstand

De monitor beschikt over een snelheid, tijd en afstandsmeter.
Tablethouder

Kijk je favoriete serie tijdens het sporten door een tablet op de houder te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.